Where Do You Go? (VINYL)

MK's Marvellous Medicine

249,00 24900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Frakt 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

Etter de vant Spellemannprisen i Blues for debutalbumet i 2017, følger Norge spent med på hvordan andreplaten til rockebandet fra Bergen skal låte.


Frontfigur Marie Kristin Dale, også kjent som MK, sier selv at platen inneholder sanger og historier som er skrevet under en tung periode i livet hennes, da faren hennes brått forsvant og tiden ellers var preget av identitetsforvirring og sjelevandring. Tittelsporet “Where do you go?” summerer opp en tid hvor MK har følt hun har vært på kanten til galskap, og har brukt låtskriving og musikken som hennes medisin for å kalle tilbake forstanden.


Albumet følger en rød tråd fra det første; en videreføring av MK’s univers skrevet i en subjektiv dagbok-form. Likevel skiller det seg fra det første albumet med å være et mer eksperimentelt og abstrakt tilnærming til komposisjon og ikke minst et mer fargerikt og moderne sound. MK er ikke alene, i bandet har hun nemlig med seg trommeslager Felix N. Rudi og bassist Stian Brungot, og sammen skaper trioen en deilig dose med Marvelløs Medisin. Albumet er produsert av Yngve L. Sætre i Duper Studio i Bergen.
Med over 300 konserter bak seg, både innenlands og utenlands, er bandet vidt kjent for deres energiske samspill og legendariske konserter som inneholder alt fra leken improvisasjon til instrumentbytter, og kan uten tvil smykke seg med gate-kredibiliteten om å være et av Norges mest interessante liveband.


Etterfulgt av plateslipp er det satt flere releasekonserter i de største byene i Norge, så her er det bare å følge med; ventetiden er over, her kommer “Where do you go?”.

Produktfakta

Utgitt 2019 Format VINYL
Sjanger Blues Antall disker 1
Artist MK's Marvellous Medicine Bestillingsnummer GCR1904