Inngår i kampanje
 • Nye vinylfavoritter - opptil 20% rabatt

Wildhorse (VINYL)

Malin Pettersen

228,65 22865 Veil. pris 269,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Malin Pettersens kommende album Wildhorse er en samling reiselåter. Og som en villstyrig hest, har karrieren hennes tatt henne i en drøss forskjellige retninger det siste året, med uante muligheter og stadig nytt publikum. Solodebuten References Pt.1 ble svært godt mottatt og belønnet med en Spellemann-pris. Men det var minialbumet Alonesome som for alvor brakte Pettersen internasjonal oppmerksomhet.

«Pause», den første singelen fra Alonesome ble kalt «an absolute stunner» av Paste Magazine, mens Rolling Stone Country skrøt av albumets tittelspor. I oktober 2019 trollbandt Pettersen publikum på bransjefestivalen Americanafest i Nashville og ved plateslipp strømmet ærverdige Billboard Magazine albumet i sin helhet. I januar 2020 var hun en snakkis på Americanafest UK i London, før turen gikk til Trondheim Calling og et par uforglemmelige opptredener. En haug profilerte konserter var booket til South By Southwest i Austin, før pandemien satte en stopper for akkurat det. Men slike midlertidige hindringer stopper ikke Malin Pettersen.

Oppi alt dette spilte Pettersen også inn sitt tredje album i Nashville, hennes nye «andre hjemby». Hun har vært i studio med rutinerte musikere som har spilt med navn som Kacey Musgraves, Nikki Lane og Colter Wall, så det er absolutt ingenting å si på kvaliteten på musikerne. «Jeg bare hoppet på flyet for å reise og spille inn med disse fire karene jeg knapt hadde møtt før,» sier Pettersen om opplevelsen. «Og jeg føler virkelig at vi skapte noe helt spesielt sammen.»

For de som kjenner til Malin Pettersen, er det den store stemmen som drar deg inn, mens det er låtene som holder deg der. Der hennes forrige album var en samling nedstrippede sololåter, er dette en skikkelig bandplate som inneholder alt fra vestkystpop og moderne americana til groovy country og sløy honkytonk – opplagte referanser fra en artist som er på en – foreløpig – kreativ formtopp.

Låtene er skrevet i de omskiftende tidene vi lever i – omskfitende både i Pettesens egen karriere, men også i den større sammenhengen. De handler om reise, savn, oppdagelse og undring. Om å forlate din «Hometown» for å jage en «Wildhorse Dream», og å leve med, og bli kjent med seg selv på veien. Dette er reiselåter på mer enn en måte: «Jeg ønsker alltid å forstå verden jeg er i, og reisen vi alle er på, litt bedre,» sier Pettersen.

Wildhorse ble spilt inn i Nashville i studioet Music City U.S.A. med Aaron Goodrich, Ryan A. Keith, Misa Arriaga og Eddy Dunlap, med bidrag fra Dennis Crouch, Logan Ledger, Ben Sanders, Mike Eli og Emily Keith.

Produktfakta
Utgitt 2020 Reutgitt 2021
Format VINYL Sjanger Country
Antall disker 1 Antall spor 11
Artist Malin Pettersen Bestillingsnummer DWYBO004LP
Sporliste
 1. California
 2. Hometown
 3. Particles
 4. Holding Lonely
 5. Let's Go Out
 6. Arkansas
 7. I Don't Care
 8. Weightless
 9. Mr. Memory
 10. Wildhorse Dream
 11. Queen Of The Meadow