Write About Love (VINYL)

Belle & Sebastian

349,00 34900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Write About Love, Belle og Sebastians første album på over fire år, har Glasgowbandet nok en gang samarbeidet med Tony Hoffer (Beck, Air), som også produserte The Life Pursuit fra 2006. Og, som man etter hvert forventer fra den mesterlige tekstforfatteren Stuart Murdoch og hans kompanjonger, er ikke dette en samling av enkle kjærlighetssanger. Isteden utforskes det et bredt utvalg av temaer: livet, religion, økonomisk motgang og kjærlighet, både den som kommer, den som går og den som for lengst er historie.

Write About Love åpner med "I Didn't See It Coming", drevet frem av multi-instrumentalist Sarah Martins luftige vokal. Sangen sår spirer av håp, hvor kjærligheten seirer til tross for en tom lommebok. Likevel - dette er jo B&S - skinner det en aura av melankoli gjennom hele albumet, særlig på høydepunkter som "I Want The World To Stop" og "The Ghost Of Rockschool". Noen usannsynlig gjester dukker også opp: den Oscar-nominerte skuespillerinnen Carey Mulligan (An Education) synger refrenget på tittelsporet, mens Norah Jones sparrer med Murdoch på "Little Lou, Ugly Jack, Prophet John".

Write About Love ligger lydmessig nærmere de klassiske Belle & Sebastian-albumene fra 90-tallet enn de mer popdrevne albumene fra 2000-tallet, uten at det er en ulempe. Det er spilt inn i legendariske Sound Factory Studio, Los Angeles, California.

Sporliste

 1. I Didn’t See It Coming
 2. Come On Sister
 3. Calculating Bimbo
 4. I Want The World To Stop
 5. Little Lou, Ugly Jack, Prophet John
 6. Write About Love
 7. I’m Not Living In The Real World
 8. Ghost Of Rockschool
 9. Read The Blessed Pages
 10. I Can See Your Future
 11. Sunday’s Pretty Icons

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2010 Format VINYL
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Belle & Sebastian
Label Rough Trade Bestillingsnummer MAT109449.1

Anmeldelser