Yoshimi Battles The Pink Robots (VINYL)

The Flaming Lips

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Fight Test
  2. One More Robot / Sympathy 3000-21
  3. Yoshimi Battles The Pink Robots, Pt. 1
  4. Yoshimi Battles The Pink Robots, Pt. 2
  5. In the Morning Of The Magicians
  6. Ego Tripping At The Gates Of Hell
  7. Are You A Hypnotist??
  8. It's Summertime (Throbbing Orange Pallbearers)
  9. Do You Realize??
  10. All We Have Is Now
  11. Approaching Pavonis Mons By Balloon (Utopia Planitia)


Utgitt 2002 Format VINYL
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist The Flaming Lips
Label Warner Bros. Bestillingsnummer 0093624814115