You Should Be At Home Here (VINYL - 2LP)

Carissa's Wierd

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Brooke Daniels´ Tiny Broken Fingers
  2. The Color That Your Eyes Changed With The Color Of Your Hair
  3. Halfway Spoken Heart That Feels Comfort In Everything Until It Disappear
Disk 2
  1. A Loose Hair Falls Into A Glass Of Water Without Ice
  2. Fear Not My Friend For Tonight We Ride
  3. Blessed Arms That Hold You Tight, Freezing Cold And Alone
Disk 3
  1. All Apologies And Smiles, Yours Truely, Ugly Valentine
  2. The Ghost Of A Dead Hummingbird Flying Around The Room
Disk 4
  1. The Part About The Vine That´s Growing Through The Window And Reaching
  2. You Should Be At Home Here


Utgitt 2001 Format VINYL - 2LP
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Carissa's Wierd
Label Hardly Art Leverandør Import
Bestillingsnummer HAAR73021.1