Young Blood (VINYL)

Lady Hardanger

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. You'll Find Me By The Lake
  2. Never See The Country Again
  3. My Man He's A Drunk
  4. She Is No Good
  5. I'm Not Worth Your Love
  6. And I Love You
  7. A Real Good Time
  8. If You Give Me Your Love
  9. Down In The Valley Of The Rhine
  10. All I Do Is Cry
  11. Red Wine
  12. Bonsoir Moreau


Utgitt 2016 Format VINYL
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Lady Hardanger
Label Hype City Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer KINK034