Your Blues (VINYL)


249,00 24900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Notorious Lightning
  2. It´s Gonna Take an Airplane
  3. An Actor´s Revenge
  4. The Music Lovers
  5. From Oakland to Warsaw
  6. Your Blues
  7. New Ways of Living
  8. Don´t Become the Thing You Hated
  9. Mad Foxes
  10. The Fox and the Hound
  11. What Road
  12. Certain Things You Ought to Know


Utgitt 2004 Format VINYL
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Destroyer
Label Merge Leverandør Playground
Bestillingsnummer MRG238LP